KS-Tallin tiimi

Eeva-Liisa ”Tössä” Penttilä

Eeva-Liisa eli ”Tössä” tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä fwb-kasvattajista ja hänen kasvatteihinsa kuuluvat mm. GP-radoilla kisanneet orit Königs Kronos KS sekä Konstantinos KS.

”Ratsuhevoskasvatus on mielestäni kaikkein mielenkiintoisin ja koukuttavin hevostalouden ala. Kasvatuksessa kaikkein hienointa on uuden elämän syntymisen todistaminen!”

Esko ”Eki” Muttonen

Hevoskasvatuksen lisäksi KS-Tallin hevosten kavioiden huollosta ja kengityksestä vastaa Esko Muttonen. Varsojen kavioiden huolto on ensiarvoisen tärkeää.

– On tärkeää, että pienet asentovirheet huomataan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja korjataan heti, sanoo Eki Muttonen. – Myös urheiluhevosen oikea kengitys on ensiarvoisen tärkeää hevosen kestävyyden kannalta.

Eki on kokenut kengittäjä ja Suomen Kengityssepät ry:n jäsen. Eki kiertää sopimuksen mukaan kengittämässä myös ulkopuolisten hevosia.

Marjaana ”Kikka” Elfving

KS-Tallin toiminnan korvaamaton tekijä on monivuotinen hevostenhoitaja Marjaana ”Kikka” Elfving. Hän on erikoistunut työnsä kautta kaikkiin Oriaseman tehtäviin.

Eläinrakas Kikka on taitava hevosten käsittelijä ja huippu ”lukemaan” hevosia!

Eläinlääkäri Johanna Seppänen

KS-Tallin Oriaseman vastuueläinlääkärinä on jo usean vuoden ajan toiminut Johanna Seppänen. Hän vastaa siemennettävien tammojen kiimakontrollista, siemennyksistä ja tiineystarkastuksista.

www.johannaseppanen.com